Nova web stranica

Borea d.o.o. je pokrenula novu, redizajniranu, web stranicu o radu tvrtke. Nova stranica obilježava dvadesetu godišnjicu našeg rada, te prezentira glavni fokus djelovanja tvrtke u recentnom razdoblju. Ujedno, kroz sadržaje na novoj stranici dajemo naše tumačenje transformacije procesa informacijske sigurnosti.

Naime, bez obzira na kontinuiranu i pojačanu prisutnost regulatornih zahtjeva, Borea smatra da u današnjim okolnostima, fokus procesa informacijske sigurnosti mora biti usmjeren na prepoznavanje indikatora o zloupotrebama sustava, na razumijevanje podataka o njegovim ranjivostima, te na pružanje efikasnog odgovora temeljem takvih informacija. Cilj našeg djelovanja je omogućiti promjenu paradigme informacijske sigurnosti – od discipline upravljane regulatornim zahtjevima prema disciplini vođene sigurnosnim incidentima.

Na stranici su prezentirane su usluge i proizvodi iz naše ponude, s osobitim naglaskom na način njihove primjene u poslovnim procesima. Također, na jednom će mjestu biti dostupni i sadržaji o specifičnim stručnim temama koje kreiramo u našem radu.

Sigurni smo da će nova stranica još više unaprijediti našu suradnju i zato pratite nas!