Partneri

Borea je ovlašteni partner nekih od najznačajnijih svjetskih tvrtki na području sigurnosti informacijskih tehnologija.

Naš pristup odlikuje usklađivanje tehničkih mogućnosti proizvoda sa zahtjevima koje postavljaju specifični poslovni i tehnološki zahtjevi naših korisnika. Pored instalacije, Borea može za vas implementirati cjelovita sigurnosna rješenja, te pružiti operativnu i tehničku potporu u korištenju proizvoda naših partnera.

Qualys

je vodeća svjetska tvrtka na području analize sigurnosti i procjene ranjivosti mrežnih resursa. QualysGuard, najznačajniji proizvod ove tvrtke, predstavlja jedinstveno rješenje kojim se analiza sigurnosti provodi primjenom Software-as-a-Service modela, korištenjem središnje baze podataka o mrežnim ranjivostima te vrhunske analitike koja jamči visoku preciznost nalaza.

Qualys1

 

senhasegura logo

 

Senhasegura

Senhasegura je jedna od najinovativnijih svjetskih tvrtki na području razvoja sustava za upravljanje privilegiranim pristupnim pravima. Gartner ih u izvješću za 2021. godinu svrstava u „Challenger“ grupu svojeg MQ izvještaja za PAM rješenja, a modularne komponente ovog sustava pokrivaju sve ključne zahtjeve. Senhasegure odlikuje jednostavna implementacija uz očuvanje svih ključnih funkcija, a primjenom se ne umanjuje učinkovitost redovitog korisničkog rada.

CaseWare Analytics

je vodeći svjetski proizvođač CAAT sustava, odnosno programskih sustava za analizu poslovnih podataka sa svrhom otkrivanja nepravilnosti u njihovom korištenju, detekciji zloupotreba i prijevara kao i drugih oblika nedopuštenog ili neprihvatljivog ponašanja. IDEA, glavni proizvod ove tvrtke, koristi se u svim oblicima revizije poslovnih sustava, u financijskim istragama i provjerama informacijske sigurnosti.

 

 

caseware idea1
 

 

elastic

 

Elastic

je proizvođač inovativnog softvera baziranog na Open Source licenci čija je glavna funkcija distribuirana pretraga korporativnih podatka. Elastic Stack, paket koji objedinjuje pojedine komponente, primjenjiv je za pretraživanje za svih oblika strukturiranih ili nestrukturiranih podataka. Posebno učinkovit za pohranu, pretraživanje i analizi različitih oblika sigurnosnih podataka koji se generiraju u vremenskom slijedu.

Saznajte više

Kontakt

Adresa: Gjure Szaba - odvojak 16

Zagreb

 

Telefon: 01 3765 612

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Search