Senhasegura 360º Privilege Platform

Senhasegura 360º Privilege Platform

senhasegura logoSenhasegura PAM je središnji mrežni poslužitelj na kojem su pohranjene zaporke onih korisničkih računa koje držimo izuzetno kritičnim za svoje poslovanje. To su korisnički računi za koje inzistiramo na kompleksnosti te za koje želimo uvesti strogu kontrolu korištenja.
Senhasegura PAM je implementiran putem dedicirane virtualne ili hardverske platforma. Složena sigurnosna arhitekturu jamči zaštitu pohranjenih zaporki, uz istovremenu njihovu dostupnost u redovitom radu. Sustav se jednostavno integrira u brojne tehnološke platforme, servise ili sigurnosne mehanizme (Active Directory, RDP/PuTTY, Cisco platforme, baze podataka, Internet preglednici), a funkcionira kao sigurnosni most prema kritičnim poslužiteljima. Sustav može automatski mijenjati lozinke nakon njihovog korištenja, a postoje i broje dodatne kontrole koje jamče zaštitu pohranjenih lozinki.
Primjena Senhasegura PAM dodatno unaprjeđuje vašu sukladnost sa regulatornim okvirima kao što PCI DSS, GDPR ili NIS.
Svaki događaj u radu sustava i pristupa korisnika detaljno se bilježi, identificiraju se sve anomalije u radu, a nadzor rada sustava se dodatno pojačava integracijom sa SIEM sustavima.

Senhasegura Endpoint PAM

Senhasegura Endpoint PAM omogućuje upravljanje elevacijom privilegiranih prava koja se primjenjuje tijekom kritičnih aktivnosti na Windows i Linux radnim stanicama. Pristup privilegiranim pravima je automatiziran a vidljivost zaporki onemogućena. Senhasegura Endpoint PAM je integriran sa središnjim PAM sustavom. Primjenom ovog sustava se ograničava pristup kritičnim informacijama, resursima i aplikacijama. Sve aktivnosti se mogu bilježiti u audit datoteke.

Senhasegura Certificate Management

Senhasegura Certificate Management je aplikacija koja omogućuje upravljanje životnim ciklusom digitalnih certifikata koji se koristi unutar neke organizacije. Aplikacija ima mogućnost automatskog evidentiranja svih certifikata, praćenja njihovog roka trajanja i dojave isteku, te pokretanja procesa obnove certifikata. Aplikacija, također, uključuje i analizu sigurnosnog statusa pojedinog certifikata.

Probni rad

Sve komponente sustava Senhasegura možete uvijek vidjeti u produkcijskom radu. Javite nam se i organizirat ćemo prezentaciju, a možemo omogućiti i probni rad u vašem okruženju.

Kontakt

Adresa: Gjure Szaba - odvojak 16

Zagreb

 

Telefon: 01 3765 612

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Search