Način rada

Svoj rad temeljimo prije svega na pružanju konzultantskih i operativnih usluga korisnicima, prenoseći specijalizirano znanje i dugogodišnje iskustvo iskustvo.
Voditelj i glavni izvršitelj usluga je dipl.ing, Damir Paladin, CISA, CISM, neovisni konzultant za informacijsku sigurnost. U doticaj s računalima došao je u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, a profesionalno se bavi informacijskim tehnologijama od 1985.  Prije pokretanja tvrtke Borea, radio je u nekoliko uglednih domaćih tvrtki.

Borea se prilagođuje svakom klijentu tvrtke, uvažavajući značajke tehničkih uvjeta i specifičnosti poslovnih zahtjeva koje okružuju klijenta. Zapravo, postajemo pridruženi član stručnih timova naših klijenata.

Sve usluge, neovisno od njihovog profila, temeljimo na detaljnoj metodologiji izvedenoj iz profesionalne prakse koja se provodi širom svijeta. Posebno naglašavamo činjenicu da maksimalnu pažnju i vrijeme posvećujemo tehničkoj komponenti informacijske sigurnosti, bez obzira radi li se o izvođenju sadržajnih testova prilikom analize sigurnosti i revizije informacijskih sustava, ili o predanom otkrivanju uzroka informatičkih incidenata i forenzičkih istraga.

Kada dolazimo u priliku usmjeriti poslovne procese klijenta povezane s upravljanjem informacijskom sigurnošću, onda posebno insistiramo na dimenziji odgovornosti i primjerenoj brizi za provedbu dodijeljenih zadataka. Za nas provedba informacijske sigurnosti ne završava na policama, u projektnoj dokumentaciji.